Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereTandsundhed

Sundhed i tandsæt og mundhule er hos dyr af lige så stor betydning, som det er for mennesker. Munden vil ofte  være indgangsport for infektioner, som ubehandlede kan føre til sygdom i kroppen generelt, hvis ikke problemet i tide opdages og behandles.  Smerter i munden, knækkede tænder og tandpine kan en hund,  kat eller kanin  vanskeligt selv gøre opmærksom på. Det er derfor afgørende at foretage regelmæssige tandeftersyn, så ingen dyr lider i ubemærkethed.

Vi råder til, at man allerede på den unge hvalp eller killing gør det til rutine at få efterset munden hjemme, så proceduren bliver tryg og velkendt. Tandbørstning er også en god ide. På Avedøre Dyreklinik er tandeftersyn inkluderet i det generelle, årlige eftersyn og koster altså ikke ekstra. Der kan også aftales individuel kontrol med et andet interval, så det tilpasses den enkeltes behov.

Klinikken har moderne tandbehandlingsudstyr, herunder digitalt tandrøntgen for den højeste sikkerhed og præcision. Alle tandbehandlinger foregår i fuld narkose med overvågning, og smertebehandling har top-prioritet også efter hjemsendelse. Personalet kan vejlede om, hvad man selv kan gøre for bedst muligt at vedligeholde resultatet, når dyret igen er hjemme efter overstået behandling.

Vi foretager aldrig behandlinger udover, hvad der er aftale om, men orienterer telefonisk, hvis ukendte problemer opdages under behandlingen. Det er derfor vigtigt, vi har nødvendige telefonnumre, når dit dyr er hos os til tandbehandling.

Ring meget gerne, hvis du har spørgsmål vedr. tandbehandling.