Open/close main navigation

Smertebehandling og Intensiv Pleje

Smertebehandling kan være den afgørende forskel på succes og fiasko og er derfor højt prioriteret på Avedøre Dyreklinik.

Smertevidenskaben er også indenfor dyrlægeverdenen revolutioneret i de senere år, og vi har gennem deltagelse i specialkurser skaffet os kompetence, som vi løbende ajourfører indenfor området.

Er patienterne tilstrækkeligt smertedækkede, kommer de sig hurtigere, genoptager foderindtag, motion osv.
For alle vores operationspatienter (også ved små, ukomplicerede indgreb) laves individuel smertebehandling, som påbegyndes allerede inden, noget begynder at gøre ondt. Ofte kombineres forskellige smertestillende midler for den højeste effekt.

Som tilfældet er for mennesker, er smerte en individuel størrelse, som også indeholder en betydelig psykologisk komponent. Er man bange, har man mere ondt. Derfor tilstræber vi mest mulig ro og ustressede forhold omkring patienterne.
Eksempelvis anbringer vi aldrig kaniner og gnavere i rum, hvor vi har bure til hunde eller katte. Alene færten af rovdyr stresser nemlig de mindste kæledyr.

Vores veterinærsygeplejersker observerer kontinuerligt patienterne, som er indskrevet til behandling eller operation helt frem til hjemsendelsen.
Avedøre Dyreklinik har personale med specialuddannelse indenfor anæstesi dvs. bedøvelse, herunder smertebehandling.