Open/close main navigation

Historien

Avedøre Dyreklinik er en veletableret praksis, grundlagt 1965, på daværende tidspunkt i oprindelige ejers villa på Avedøregårdsvej.

Den nuværende klinik er drevet af dyrlæge Lars Bistrup siden 1992 og fra 2003 i ejendommen på Kettevej 25.

Klinikken har undergået en konstant udvikling og er i dag en moderne familiedyrsklinik, som tilbyder en bred vifte af behandlinger og med et avanceret udstyr til højeste sikkerhed og komfort for vores patienter.

Fra det ganske lille personale, der dannede udgangspunktet, er vi i dag fire veterinærsygeplejersker, hver med sit ansvarsområde og to – undertiden tre dyrlæger. Flere i personalegruppen har været med i mere end 20 år, nogle mere end ti. Vores team er derfor særdeles samarbejdet, hvilket øger sikkerheden i vores procedurer.

Vi udfører bl.a. kikkert-operationer (laparoskopi), led- og knogleoperationer, almen kirurgi og tandbehandling. Vi har fuldt udstyret digital røntgenafdeling og råder over eget laboratorium til hovedparten af den medicinske diagnostik. Vi tilbyder naturligvis også sundhedseftersyn, vaccinationer og konsultativ bistand i alle øvrige anliggender vedr. kæledyr.

Også i fremtiden vil vi være, hvor tingene sker.